Niet blij met huidige zorg?

Je bent niet blij met de zorg die ontvangt voor jezelf of een naaste. Of je bent niet tevreden over de organisatie die de zorg verleent? Je wilt graag kijken wat er anders kan. Hoe het anders kan zodat je daar geen kopzorgen meer over hebt. Maar waar moet je beginnen? Neem contact met ons op. Wij kunnen je helpen!

Hoe werkt het?

Om je goed te kunnen helpen, beginnen we bij het begin. Wat is jouw verhaal? Waar loop je tegenaan? Wat maakt dat je ontevreden bent? Wat heb je nodig? Samen kijken we naar wat mogelijk is, zodat jij weer verder kan.

Je kunt ook altijd iemand meenemen naar je afspraak bij OCO Tinten (denk aan o.a. een goede vriend, familielid of een maatje).

Lees het verhaal van Jasper

Jasper is niet tevreden over de hulp die hij krijgt. Hij wil dit bespreken, maar ziet er tegenop. Hij is uitgenodigd voor en gesprek. Hij zit met veel verschillende vragen en weet niet goed wat hij kan verwachten. Hij vindt het spannend. Hij is bang dat hij belangrijke dingen vergeet te vertellen. Jasper vraag een onafhankelijk cliëntondersteuner Regina om hulp. Regina maakt een afspraak met Jasper. Ze bespreekt met hem wat hij kan verwachten. Ze geeft hem tips over hoe hij zicht kan voorbereiden. Belangrijke punten en vragen schrijft Jasper op. Dit neemt hij mee naar het gesprek. Jasper is goed voorbereid en weet wat hij kan verwachten. Hij is daardoor minder gespannen. Toch vindt hij het prettig als Regina met hem mee gaat. Zij kan hem ondersteunen als hij ergens niet goed uitkomt. Jasper en Regina gaan samen naar het gesprek.

 

OCO Tinten is onderdeel van de Tintengroep

Contact opnemen

 Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.

Overzicht